top of page
Kristianstad .jpg
Välkommen till Kristianstad!

Välkommen till Kristianstad! Vi startade som danskar år 1614 när den danske kungen Christian IV grundade Kristianstad som fästningsstad. Nu är vi svenskar och istället för att fungera som fästning har vi trevliga butiker längs de mysiga gågatorna, en mängd caféer, restauranger och evenemang. Mitt i staden och samtidigt mitt i våtmarken ligger stadens stolthet Naturum Vattenriket som berättar om vårt unika Biosfärområde Vattenriket. Heliga Trefaldighetskyrkan brukar beskrivas som Nordens vackraste renässanstempel och vill man veta mer om stadens historia, Skånes historia och upptäcka kultur besöker man Regionmuseet vid Stora Torg

Kristianstad stadskärna.jpg
Quality Hotel Grand
lounge-fireplace-quality-hotel-grand-kristianstad.jpg (002).jpg

Quality Hotel Grand Kristianstad är beläget mitt i den centrala stadskärnan. Med oslagbart läge kantat av natur, shopping, restauranger och nöjesliv erbjuder vi den bästa möjliga utgångspunkten för ditt besök i Kristianstad.

I Quality Hotel Grand Kristianstads trevliga restaurang Grand Bar & Matsal kan du njuta av god mat och dryck. Vi serverar frukost, lunch och middag i stilren, behaglig miljö. Hos oss kan du lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om dina önskemål.

I vår matsal serverar vi varje morgon vår populära frukostbuffe med ett urval av ekologiska produkter och alltid fairtradekaffe och nygräddade våfflor - en perfekt start på dagen helt enkelt.

Mat, dryck och välmående 
Kontakt och hitta hit

ANKOMST VIA TÅG

Kristianstad C

Quality Hotell Grand
Västra Storgatan 15
292 21 Kristianstad

044 28 48 00

q.grand.kristianstad@choice.se

56°01'56.8"N 14°09'12.2"E – Google Maps

Entré Quality Grand Hotel Kristianstad.jpg

Vi erbjuder våra gäster ett brett urval av god mat och dryck, allt från smårätter till festmåltider. Här kan du avnjuta frukost, lunch eller middag i stilren, behaglig miljö och lugnt luta dig tillbaka medan personalen tar hand om dina önskemål. 

Med respekt för råvarorna och säsongens variationer erbjuder vi en klassisk meny med moderna inslag. Vår köksmästare med personal arbetar kontinuerligt med utveckling och förädling för att alltid kunna erbjuda en meny som passar allas behov. 

"Varför inte utmana dina vänner i Shuffleboard, fritt för alla gäster."

restaurant-dining-shuffleboard-quality-hotel-grand-kristianstad.jpg (002).jpg
Frukost Quality Grand Hotel Kristianstad.jpg

I vår matsal serverar vi varje morgon vår populära frukostbuffé med ett urval av ekologiska produkter och alltid fairtrade kaffe. En perfekt start på dagen helt enkelt!

Träna på vårt gym när du bor hos oss! Här finns bland annat motionscyklar, löpband, vikter, skivstång, pilatesbollar, TRX-band och kettlebells. Vill du hellre ge dig ut på egen hand på en promenad eller joggingtur finns det kartor över motionsslingor i receptionen. Gymmet är kostnadsfritt för alla våra hotellgäster.

gym-quality-hotel-grand-kristianstad.jpg (002).jpg
Lounge.jpg
Åhus Padelcenter

Vi har 4 stycken inomhusbanor, ett gym och en riktigt härlig loungeavdelning, där du kan ta en god kopp kaffe. Vi har även en shop där vi har racket, skor och kläder. Två av våra banor är handikappanpassade.

Vi har omklädningsrum för både dam och herr, och möjlighet till dusch. Här finns även skåp där du kan låsa in dina saker.

 

Fästpunkt 1

Här säljer vi det mesta du kan tänkas behöva för att spela på topp!

Varierande öppettider

Shop Åhus Padelcenter.png
Kontakt och hitta hit

Ankomst via Quality Hotel Grand

Från hotellet till Åhus Padelcenter är det ca 20 minuters bilfärd.

Kontakt

Åhus Padelcenter

Martornsvägen 7

Åhus

Telefon 070-924 1004

Åhus Padelcenter AB – Google Maps

Omkädningsrum Åhus Padelcenter.jpg

Välj er spelnivå här för 4 spännande matcher mot andra herr-par på samma nivå.

Hitta sedan enkelt en helg

som passar er.

padelresa%20herrar%20par%20padelhelg_edi
Padelhelg damer_edited.jpg

Välj er spelnivå här för 4 spännande matcher mot andra dam-par på samma nivå.

Hitta sedan enkelt en helg

som passar er.

Välj er spelnivå här för 4 spännande matcher mot andra mixed-par på samma nivå.

Hitta sedan enkelt en helg

som passar er.

Padel Weekend mixedpar.jpg
bottom of page