top of page
Padel Sports Club Eskilstuna

Padel Sports Club i Eskilstuna är den första padelanläggningen i Sverige med samtliga bantyper och passar därför perfekt för hela familjen. Totalt erbjuds 9 padelbanor varav 5 dubbel-, 2 singel- och 1 minibana/fotbollspadel. Racketar och bollar finns att hyra eller köpa på plats och självklart finns det gott om gratis parkering (P-skiva 3 timmar) i direktanslutning till entrén.

Padel Sports Club är en mycket fin anläggning med äkta 'club' känsla och härlig atmosfär.  

I caféet kan du köpa förfriskningar efter ett hårt pass eller bara hänga lite. 

Det finns även 2 bordtennisbord, roddmaskiner och cyklar för extra träning eller uppvärmning och ett fotbollsspel för ett kul avbrott eller revansch samt lounge med bastu och lekrum.

Sports 4 COMP.jpg
Every Padel Kopparlunden Västerås
Every Padel Kopparlunden mitt lounge.jpg

Every Padel Kopparlunden är Västerås mest centrala padelarena!

Vi erbjuder en toppmodern padelarena med 7 dubbelbanor och 2 singelbanor, varav en är vår centercourt med 4 meters utspring med en exklusiv tillhörande läktare. I samma lokal erbjuder vi även högklassiga konferensrum och avgränsade ytor med möjlighet för företagskonferenser, tillställningar och event etc.

Gratis parkering och omklädningsrum med bastu erbjuds för alla besökare.

 

Välkomna in till en padelarena utöver det vanliga

PDL Axelent Arena Jönköping

Välkommen till Jönköpings största padelanlägging med 20 banor, varav 16 är dubbelbanor och 4 st singelbanor.  Vi har 9 m i takhöjd, 2 centercourts med World Padel Tour standard, ytterligare 2 st utspringsbanor, läktare samt flera rymliga lounge utrymmen.  Vi har reception och en Padel Nuestro shop som har de bästa racketmärkena till bästa marknadspris.  Det finns en stor foajé där man kan avnjuta en kaffe innan matchen, eller sitta och ha lite eftersnack efter sin padel.  Omklädningsrum med dusch och bastu finns också.

Varmt Välkomna till PDL Axelent Arena!

Loungeområde PDL Axelent.jpg
Åhus Padelcenter Kristianstad
Lounge.jpg

Vi har 4 stycken inomhusbanor, ett gym och en riktigt härlig loungeavdelning, där du kan ta en god kopp kaffe. Vi har även en shop där vi har racket, skor och kläder. Två av våra banor är handikappanpassade.

Vi har omklädningsrum för både dam och herr, och möjlighet till dusch. Här finns även skåp där du kan låsa in dina saker.

 

PDL Center Umeå

Välkommen till PDL-Center Umeå, Umeås trevligaste padelhall som erbjuder totalt  8 padelbanor, 7 dubbelbanor samt 1 singelbana. Racketar och bollar finns att hyra eller köpa på plats och självklart finns det gott om gratis parkering i direktanslutning till entrén.

PDL Center Umeå.jpg
bottom of page