Padel Sports Club Eskilstuna

Padel Sports Club i Eskilstuna är den första padelanläggningen i Sverige med samtliga bantyper och passar därför perfekt för hela familjen. Totalt erbjuds 9 padelbanor varav 5 dubbel-, 2 singel- och 1 minibana/fotbollspadel. Racketar och bollar finns att hyra eller köpa på plats och självklart finns det gott om gratis parkering (P-skiva 3 timmar) i direktanslutning till entrén.

Padel Sports Club är en mycket fin anläggning med äkta 'club' känsla och härlig atmosfär.  

I caféet kan du köpa förfriskningar efter ett hårt pass eller bara hänga lite. 

Det finns även 2 bordtennisbord, roddmaskiner och cyklar för extra träning eller uppvärmning och ett fotbollsspel för ett kul avbrott eller revansch samt lounge med bastu och lekrum.

Sports 4 COMP.jpg
Every Padel Kopparlunden Västerås
Every Padel Kopparlunden mitt lounge.jpg

Every Padel Kopparlunden är Västerås mest centrala padelarena!

Vi erbjuder en toppmodern padelarena med 7 dubbelbanor och 2 singelbanor, varav en är vår centercourt med 4 meters utspring med en exklusiv tillhörande läktare. I samma lokal erbjuder vi även högklassiga konferensrum och avgränsade ytor med möjlighet för företagskonferenser, tillställningar och event etc.

Gratis parkering och omklädningsrum med bastu erbjuds för alla besökare.

 

Välkomna in till en padelarena utöver det vanliga

Every Padel Jönköping

Every Padel Jönköping är en padelarena i världsklass – för dig som vill uppleva premiumpadel för intensiv spelglädje.

Med en stor passion för padel är vi stolta över att titulera oss som ett av Sveriges största padelcenter. På Every Padel Jönköping får du uppleva en förstklassig mötesplats i unik atmosfär. Här hittar du 23 toppmoderna padelbanor med panoramaglas, en lounge för uppladdning och återhämtning och en sportshop med exklusiv utrustning för alla nivåer.

Vi är Every Padel. Välkommen till en ny nivå.

Banor.jpg
Åhus Padelcenter Kristianstad
Lounge.jpg

Vi har 4 stycken inomhusbanor, ett gym och en riktigt härlig loungeavdelning, där du kan ta en god kopp kaffe. Vi har även en shop där vi har racket, skor och kläder. Två av våra banor är handikappanpassade.

Vi har omklädningsrum för både dam och herr, och möjlighet till dusch. Här finns även skåp där du kan låsa in dina saker.

 

PDL Center Umeå

Välkommen till PDL-Center Umeå, Umeås trevligaste padelhall som erbjuder totalt  8 padelbanor, 7 dubbelbanor samt 1 singelbana. Racketar och bollar finns att hyra eller köpa på plats och självklart finns det gott om gratis parkering i direktanslutning till entrén.

PDL Center Umeå.jpg