top of page
101_edited_edited.jpg
Vilka är vi?
Passion för resor och padel

Med över 25 års erfarenhet från resebranschen och paketering av resor i kombination med ett brinnande intresse för padel föddes Weekend padel.

Hela familjen älskar att resa och förstår vikten av att de högt ställda förväntningarna på varje resa infrias. Med en blandning av aktiviteter, utmaningar, nya vänner, upplevelser, god mat/dryck och vila får man fram en perfekt resa.

Passionen för padel har vuxit fram hos hela familjen bland andra sporter. Nu spelas det seriespel, träningar och framförallt roliga matcher med vänner och inom familjen.

Med våra noga utvalda partners som håller högsta kvalité inom sina respektive områden och vårt stora engagemang kan vi garantera en unik och högklassig resa.

Varmt välkomna till en spännande och rolig helgupplevelse!

 

Jan Sports comp.jpg
Elite receptionen.png
Sveriges mest klassiska hotellkedja

Elite Hotels består i dag av mer än trettio kvalitetshotell från Malmö i söder till Kiruna i norr. Våra hotell återfinns oftast i unika och varsamt renoverade byggnader där varje hotell har sin egna historia och speciella karaktär. Vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender och skapa en minnesvärd hotellvistelse. Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. 

Hotellet är ett fyrstjärnigt fullservice hotell som förutom alla standardfaciliteter erbjuder hotellets gäster fri tillgång till gym och bastu. Med två restauranger erbjuds god mat och dryck för alla.

 

Äkta Club känsla med alla bantyper

Hos oss spelar du på någon av våra 9 padelbanor. Vi har 5 dubbelbanor, 2 singelbanor och 2 minibanor/fotbollspadel. På dubbelbanorna kan vi vid önskemål höja näten så fotboll/volleyball kan spelas. I vårt café kan du köpa förfriskningar efter ett hårt pass eller bara hänga lite. Vi har också 2 bordtennisbord, roddmaskiner och cyklar för extra träning eller uppvärmning och ett fotbollsspel för ett kul avbrott eller revanch samt lounge med bastu och lekrum.

 

Peter Padel Sports Club.png
Kontakt 
tennis-ball-hitting-tennis-court-line-xl

Välkommen att kontakta oss per telefon eller mail om ni har några som helst frågor eller funderingar.

0708-151450

Weekend Padel, Fahlstedtsväg 4, 644 36 Torshälla, Sverige

Fästpunkt 1
bottom of page