Bra att veta

Välkommen till en spännande och rolig padelhelg med Weekend padel. Vi har noga utvalda samarbetspartners som borgar för hög kvalité, vilket försäkrar att ni får bästa möjliga upplevelse under er helgresa. Har ni några som helst frågor eller funderingar så är det bara att ringa eller maila till oss.

 

Bokning

Det är enkelt att hitta en helg och spelnivå som passar er på sidorna Herrar, Damer eller Mixed. Använd filterfunktionen som finns på sidan så får ni endast upp resor på er egen nivå för att enkelt hitta en helg som passar er. I dagsläget kan man endast boka resor som par (herr, dam eller mixed par).

Är ni flera par som vill hamna i samma grupp så kan ni kontakta oss innan bokning för att säkerställa att det finns plats i gruppen som ni är intresserad av. Varje grupp består av 4 par på samma nivå.

Tider för matchspel ser ni om ni pekar på valt datum över resan på en dator eller klickar vidare på resan på en mobil enhet.

Tänk på att uppskatta er nivå (som par) så korrekt som möjligt för att säkerställa jämna och givande matcher för alla.

När ni har gjort en bokning och betalat får ni per omgående en bekräftelse per mail. Vänligen kontrollera att bekräftelsen stämmer med rätt datum, nivåer osv.

I undantagsfall kan det hända att vi inte får ihop 4 par i er kategori och nivå. Detta meddelas till er senast 10 dagar innan avresa och då erbjuder vi givetvis full återbetalning eller ombokning till nytt datum.

Innan avresa

10 dagar innan avresa erhåller ni per mail all information som är relevant för resan. Där finns bland annat information om incheckningstider till hotellet, matchtider, vilka banor ni skall spela på, namn på motståndare i samma grupp, inloggningsinformation till Ligaspel.se (där ni ser er grupptabell och resultat) mm.

Hyrracketar och bollar finns att köpa på Padel Sports Club.

Avresa

Eskilstuna ligger strategiskt väldigt bra i Mälardalen och nås enkelt via tåg eller bil.

Från centralstationen är det ca 15 minuters promenad till både Elite Stadshotellet och Padel Sports Club. Mellan Elite Stadshotellet och Padel Sports  Club är det också ca 15 minuters gångtid.

Man kan antingen checka in först på hotellet och hinna koppla av lite innan första match eller komma direkt till padelanläggningen. Se dock till att komma i god tid till matchen.

På plats ansvarar man själv för transport mellan hotell och padelanläggning samt att vara i tid till matcher, registrera resultat mm.

Padelspel

Man spelar 3 olika matcher mot 3 andra jämna par enligt programmet ni erhåller 2 veckor innan avresa.

Var i god tid till rätt bana där ni träffar era motspelare för att börja matchen. Fullständig matchinformation hittar ni här.

Första dagen spelas 2 matcher med en timmes mellanrum för vila och avkoppling efter första matchen. På Padel Sports Club finns en trevlig cafeteria med enklare förtäring där man kan ladda om till nästa match. Kom ihåg att registrera matchresultat i Ligaspel.se för att få en trevlig serietabell av ert spel. Mer info här.

Vistelse

Mellan matcherna har ni självklart möjlighet att upptäcka Eskilstuna, äta/dricka gott, shoppa, träna eller bara koppla av på hotellet eller padelanläggningen. Vi har ett antal olika paket med aktiviteter samt middagspaket mm för att ytterligare förgylla resan. Mer info här